Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 4 personer:
1 spsk. olivenolie
500 g. hakket oksekød
2 spsk. stærk madras karry
1 stort løg, finthakket
2 fed hvidlæg , finthakket
1 rød chilipeber hakket
3-4 cm. frisk ingefær, skrællet og hakket
1 peberfrugt i tern
3 gulerødder i tern
6-7 nye kartofler i tern ( evt. kolde kogte fra dagen før)
2 dl. ærter friske eller fra frost.
½ liter grøntsagsbouillon
2 spsk. tomatkoncentrat
Salt og Friskkværnet peber
Tilbehør: ris, hakket persille eller koriander samt mango chutney.
Foto: Sara B. Hansen |
Svits kødet i olien til det er brunet godt af, tilsæt karry, salt og peber og svits et par minutter. Tilsæt hakket løg, ingefær, hvidløg og chili og rør rundt. Efter 3 min. tilsættes, gulerod og kartoffel(er de kogt venter du med at tilsætte til de sidste 10 min), grøntsagsbouillon samt tomatkoncentrat.
Lad simre ved medium varme i 25-30 min. Kog risene efter anvisning på pakken. De sidste 5 min. tilsættes ærterne så de lige varmes igennem men bevarer farve og konsistens.
Server retten drysset med friskhakket koriander eller persille og med mangochutney til.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar