onsdag den 7. september 2016

Gratineret spinatpandekager med nemt vegetarisk fyld :)

Foto: Sara B. Hansen.
En dejlig vegetarisk ret med de lækreste spinatpandekager og krydret fyld- så nemme at det er overskueligt selv i hverdagen.
Pandekagerne er lette at lave det hele kommer bare i blenderen og så er dejen klar. Nemme at stege og en super konsistens.
Jeg køber nogle gange en frossen grøntsagsblanding "Fajita" med rødløg, majs, tomat m.m. i Rema 1000 , den er rigtig god hertil, når det skal gå lidt tjep ;-) 

Foto: Sara B. Hansen.


4 personer (ca. 8 pandekager):

Spinatpandekager:
75. g frisk spinat
3 æg
4 dl mælk
200g. hvedemel
Salt og friskkværnet peber
Olie til stegning
(Jeg kom ca. 2 spsk. solsikkeolie i dejen og kom så kun lidt olie på til den første.)

Krydret Fyld:
450 g. frossen Fajita grøntsagsblanding (Rema)
1 pose frossen vegetarisk fars fra "hälsans kök".
1 rød chilfrugt, hakket
1 brev taco mix
1 dl. hot tomatkoncentrat

1½ dl. vand

Tilbehør: Revet ost, revet gulerod, frisk chili i skiver eller jalapenos e.l.


Foto: Sara B. Hansen.


Skyl spinaten godt og kom den i en blender sammen med æg, mælk og mel samt salt og peber. Blend det til en sammenhængende og jævn pandekagedej. Tilsæt evt. 2 spsk. olie til dejen, så du ikke behøver fedtstof på panden mellem hver. Varm en god pandekagepande op og steg pandekagerne.

Svits grøntsags blandingen i lidt olie på en hed sauter pande og svits herefter den vegetariske fars, tilsæt rød chili, taco krydderiblanding samt tomatkonc. og vand.

Lad simre ca. 10 min. 

Kom lidt revet ost og fyld på hver pandekage og rul dem stramt, placer med lukning nedad i en bradepande med bagepapir. Placer dem tæt. Drys med revet ost, revet gulerod og bag dem ved 200 grader i ovnen i ca. 10 min.


Foto: Sara B. Hansen.


Find mig også på facebook lige her: Facebook

Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar