Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser tærtebund:
500 g. kyllingebryst filet
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 stort æg
2 dijonsennep
1 håndfuld krydderurter, basilikum, persille
1½ tsk. chiliflager
Salt og peber
Svampefyld:
500 g. champignon eller bl. svampe
2 fed hvidløg
1 lille håndfuld friskhakkede krydderurter
2 spsk. soltørret tomat, hakket
3 æg
1½ dl. fløde
100 g. revet cheddar
salt og peber
Smør til stegning
Tilbehør: Salat
Foto: Sara B. Hansen. |
Skær kyllingbryst i stykker og kom sammen med løg, hvidløg og de øvrige ingredienser til tærtebunden i en Foodprocessor og kør det til en samlet fars. Smør tærtebunden og kom kyllingfarsen i sørg for at glat den godt op af kanten (se billed længere oppe). Forbag kyllingbunden 15 min ved 200 grader.
Rens svampene og skær dem i grove stykker. Smelt smør på panden og tilsæt finthakket hvidløg og dernæst svampe- steg dem gyldne og lad evt. væske steg ind, Bland med friskhakkede urter og soltørret tomat. Fordel i den forbagte bund. Kom revet cheddar henover og vend det lidt rundt med en ske. Bland fløde og æggemasse krydret med salt og peber og hæld over svampefyldet.
Sæt tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. til den bliver gylden og æggemassen er stivnet.
Server med en god salat til.
Find mig også på FACEBOOK
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar