Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Opskrift til 10 personer:
3 agurker
1½ fed hvidløg
2 skalotteløg
1 øko citron
3 spsk. hvid balsamico
1½ tsk. grov sennep
6 dl. græsk yoghurt 10 %
6 d. kold hønsebouillon
5 skiver lyst brød uden skorpe, Tern
1 bundt dild
3-4 stængler mynte
Salt og peber
10 flotte store skiver ørred (eller laks)
+ ekstra mynte og dild til at pynte med
Citronolivenolie.
Foto: Sara B. Hansen. |
Hak løg og hvidløg fint i en foodprocessor. Flæk agurkerne og skrab kernerne ud. skær i grove stykker. Kom agurker, brød, balsamico, sennep,citronsaft, græsk yoghurt og bouillon derned og blend til en jævn masse. Tilsæt mynte og dild og blend igen. Smag til med salt og peber. Lad stå på køl mindst en time. Inden servering piskes den igennem igen.
Ørredskiverne foldes til en rose. Jeg delte hver skive på langs i to strimler og rullede først den ene løst om sig selv og så den anden uden om. Ved servering anrettes suppen portionsvis med rosen i midten og dild og mynte uden om og der dryppes med lidt citronolivenolie.
Server med friskbagt brød til.
Husk at du også finder mig på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar