Foto: Sara B. Hansen. |
Den har reddet os mange gange herhjemme i de der "Ups, jeg skal da forresten have kage med i morgen!" situationer :-)
Den kan varieres på mange måde med hakkede nødder, chokolade, revet
appelsinskal, kaffe m.m.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser til en alm. springform på ca 27 cm:
225 g. sukker
100 g. smør
3/4 tsk. fint salt
125 g. mel
2 tsk. bagepulver.
1 tsk. vaniljekorn
50 g. Kakao (usødet)
3 æg
2 dl. Kogende vand alternativt stærk kaffe
Foto: Sara B. Hansen. |
Flormelis til at drysse over inden servering.
Pisk æg og sukker tykt og skummende. Smelt margarinen. Bland alle de tørre ingredienser og sigt dem ned i melet. vend det hele sammen med lette bevægelser med en dejskraber, rør smeltet margarine i og til sidst tilsættes det kogende vand. Dejen er nu meget tynd (don´t worry) hæld den i en smurt springform eller beklæd den med bagepapir og vær forvisset om at den er helt perfekt når den kommer ud :-). Bag kagen ca. 40 min ved 190 grader. Inden servering drysses et fint lag flormelis over med en lille sigte.
Foto: Sara B. Hansen. |
Husk at du også finder mig på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar