Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg blev inspireret af en opskrift på Fit Livings hjemmeside - men endte med at lave noget om på den. Du får her min version.
Foto: Sara B. Hansen. |
100 g. smør
2 æg
1 tsk. vaniljekorn (usødet)
½ tsk. kardemomme
85 g. Sukrin gold ( eller sukker)
2 dl minimælk
15 hakkede mandler ( + evt. ekstra til at drysse på toppen)
3 dl. fuldkornsspeltmel
1 dl. hvedemel
5 friske abrikoser, skåret i mindre stykker.
Pynt: en smule flydende honning og drysset med hakkede mandler
Foto: Sara B. Hansen. |
smelt smørret og lad det køle en smule af. Pisk æg, vanilje, kardemomme og sukrin Gold, til det bliver luftigt.
Rør smør og mælk i dejen. Tilsæt fuldkornsspeltmel,hvedemel samt bagepulver og grofthakkede mandler og rør dejen sammen.
Vask abrikoserne og skær dem ud i grove tern.
Kom dejen i muffinforme af papir og stik abrikoserne ned i dejen. Dryp lidt flydende honning på toppen og drys med hakkede mandler.
Bag kagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, eller til de er gennembagte.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar