Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
4 personer:
½ stort spidskål, snittet fint på mandolinjern
4 store gulerødder, groft revet
2 håndfulde bredbladet persille , hakket
1 granatæble, kernerne
4 spsk. citronolivenolie
1½ spsk. æblecidereddike
2 tsk. honning
Salt og peber
½ dl. honningristede solsikkekerner
Rens og snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft og bland med hakket bredbladet persille. Tilsæt citronolivenolie, eddike, honning, salt og peber samt granatæblekerner og vend det hele godt.
Drys med solsikkekernerne.
Husk at du også finder mig på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg laver ofte en salat der ligner den meget.
SvarSletHer bruger jeg fint snittet spidskål, små æbletern og enter granatæblekerner eller tørrede tranebær.
Jeg kommer ristede mandler og hørfrø på samt en dressing lavet af olivenolie, æblecidereddike og sirup.
Smager godt til mange retter! :)
Tak, Mette det lyder også rigtig lækkert :-)
SletSuper lækker salat, som hele familien spiste med velbehag. Flotte billeder og nem at følge dine opskrifter :)
SvarSletTak jane, det er jeg rigtig glad for at høre :-) den er også blevet mægtig populær herhjemme hos os selv ! Kh Sara
Slet