Foto: Sara B. Hansen. |
Der er bare noget hyggeligt ved at sidde ved bordet med alt tilbehøret og blande lige den favorit version, man hver især helst vil have.
Tilbehøret kan varieres i det uendelige, så der er god lejlighed til at få ryddet lidt op i køleskabet!
Som forslag til tilbehør kan nævnes; Ris, æbler i både,banan i skiver, minimajs, sukkerærter, gulerodstænger, rosiner, ristet kokosflager, tørrede abrikoser, mandler, ananas, halve vindruer m.m.
Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Hovedret 4 pers:
2 fed hvidløg, finthakket
2 skalotteløg, finthakket
ca. 500 g. kyllinginderfilet eller bryst i strimler.
2 spsk. olivenolie eller kokosolie
1½ tsk. sød chilipulver
1 tsk. karry
½ tsk. groft salt
friskkværnet peber
3 dl. fløde el. alternativt kokosmælk
1½ spsk. konc. flydende hønsefond
Tilbehør: Ris, bananskiver, æbler i både, sukkerærter, rosiner, mandler etc.
Skær kylling i strimler og hak løgene. Km olie på panden og lad det blive lidt gyldent, brun kyllingen godt på alle sider ca. 3 min. drys med chili, karry, salt og peber og kom herefter løgene ved, lad dem svitse med 3 -4 min og rør fløde og konc. fond i. Lad simre ca. 4 min.
Find mig også på FACEBOOK
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar