Foto: Sara B. Hansen. |
Vi kender alle nogle der ikke er så glade for den traditionelle gløgg - selv får jeg hurtig nok af den søde rødvinsdrik med alle rosinerne og mandelsplitterne. Dette er et rigtig godt alternativ. Køb en god evt. økologisk æblemost, de har f.eks en på flaske i Netto for tiden.
Foto: Sara B. Hansen. |
2-3 stjerneanis
2 stykker hel kanel
4 kardemommekapsler
1 liter æblemost
1 dl mørk rom
1 spsk. rørsukker
1 stykke ingefær, skrællet i strimler med skrællekniv
Revet skal af en øko. citron
Desuden:
1 æble i skiver til pynt
1 papir theposefilter
Foto: Sara B. Hansen. |
Kom stjerneanis, kanel og kardemomme i en thefilter og bind en snor om. Hæld æblemost samt rom i en gryde og tilsæt krydderiposen. Varm op til kogepunktet. Tilsæt citronskal samt ingefær strimler og lad trække i et par timer. Før servering tage krydderiposen op og gløggen varmes igen,Server med en æbleskive i hvert glas.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar