Foto: Sara B. Hansen, |
Jeg har brugt en portion kogt ris (blanding med vilde ris) men man kan også bruge quinoa eller bulgur hvis man har sådan en rest. De sprøde fritter er jo altid et hit hos både børn og voksne :-)
Foto: Sara B. Hansen, |
500 g. champignon, hakket
2 løg, tern
1-2 fed hvidløg
2 stængler bladselleri
3 gulerødder , groft revet
2 pastinakker, groft revet
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. rosmarin
1 spsk. timian
½ tsk. paprika
Salt og peber
200 g. kogte ris (vilde ris blanding) el. quinoa/bulgur (kogt)
4 spsk. loppefrøskaller
2 æg
1 dl. madlavningsfløde
2 spsk rasp
1 spsk. sesamfrø
Tilbehør:
1 kilo kartofler, skåret i fritter og stegt sprøde i 1 spsk. olivenolie i actifry.Eller vendes med olie og alt og bages sprøde i ovenen, fordelt i et jævnt lag.
Friske kogte bønner og små karotter og evt. lidt tomatsauce.
Foto: Sara B. Hansen, |
Kom massen i en skål og rør med ris, æg, loppefrøskaller og fløde. Smør siderne i en form og drys med rasp kom farsen i og drys med lidt sesam. Bag ved 200 grader i 45-50 min.
Foto: Sara B. Hansen, |
Hej Sara. Du skriver ikke, hvornår gulerødder og pastinakker skal i .... sammen med bladselleri, måske?
SvarSletVh Annette
Tak for din opmærksomhed herpå og fordi du skriver til mig. Beklager det ikke var kommet med- er rettet nu. Du havde gættet rigtigt :-)
Slet