Foto: Sara B. Hansen. |
Jeg tilpassede opskriften med bl.a. lidt kokosolie og vaniljekorn.
De smager virkelig godt og jeg skal vist gemme dem godt hvis ikke de skal forsvinde i løbet af kort tid! Men får de lov at stå vil jeg mene de kan holde sig i mindst 1 uge på køl :-)
Ps. selvom de måske ser lidt "tøsede ud" med deres lyserøde farve, så kan jeg betro at de 3 drenge herhjemme bestemt ikke føler sig intimideret ;-)
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser:
2 dl mandler
10 bløde dadler
1 tsk. vaniljekorn
2 spsk. kakao
4 tsk. Rom essens
1 spsk. kokosolie
3-4 spsk. vand
Pynt:
3 spsk kokosmel
2 spsk. frysetørret hindbær
Foto: Sara B. Hansen. |
Blend alle ingredienser i en foodprosessor tilsæt lidt mere vand om nødvendigt. Blend/hak til en ensartet konsistens og tril små kugler med fugtig fingre. Vend dem i en blanding af blendet kokosmel og frysetørret hindbær (gøres nemmest i en kaffemølle).
Man kan selvfølgelig også trille i lakridspulver, ren kokosmel, hakkede nødder e.l.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Lyder også som en herlig julekonfekt! For eksempel i mindre størrelser.
SvarSletJa, men disse er nu ret små, ikke som bagerens store romkugler :-)
Slet