Foto: Sara B. Hansen. |
Den smager rigtig lækkert og er nem at lave og kan sagtens gøre det ud for et aftensmåltid " cafe style" eller som frokostret.
Ingredienser 4 personer:
Syltet agurk
1 agurk i tynde strimlet, på langs
8 spsk. eddike
4 spsk. vand
8 spsk. sukker
Peber, Salt
Dild
Fisk:
400 g. fiskefars ( færdigkøbt)
180 g. rejer eller krebsehaler hakket ( køb evt. ekstra til at komme ovenpå)
3 forårsløg, hakkede
1 rød chili hakket
Aioli:
1 fed hvidløg
2 tsk. wasabi
30 g. god mayo fx. Heinz
Desuden :
4 gode sandwichstykker eller grove burgerboller
Rucolasalat
4 kogte æg
Citronbåde
Dild til pynt
Start med at røre lagen til agurkesalaten sammen og vend de fintstrimlede agurker deri sammen med hakket dild( brug en tyndtskræller til agurken og gør det på langs så du får fine tynde strimler). Lad dem marinere i 20-30 min.
Vend fiskefarsen med de hakkede rejer eller krebsehaler samt forårsløg og chili. Form 4 burger af farsen og steg dem gyldne i olivenolie.Ca 3-4 min på hver side.
Rør mayonnaisen sammen med wasabi og knust hvidløg til den passer til din smag.
Kog æggene så de er smilende.
Rist brødet og smør med wasabi aiolien, kom rucola ovenpå, dernæst fiskeburger, rejer, æg dild og agurkesalat, dild og den smurte bolle på toppen.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar