Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
4 laksesteaks med skind
1 lille blomkål i små buketter
250 g. champignon i skiver
1 bundt dild, hakket
1 Øko citron
4 spsk. revet peberod
1 tsk. hvidløgspulver
3 dl. madlavningsfløde
Salt og Peber
1 pose frosne babykarotter el. alm. gulerod i stænger
4 spsk. sesamfrø
1 spsk. olivenolie
Salt
Foto: Sara B. Clausen. |
Placer laksen i et ildfast fad fordel de små fine blomkålsbuketter og champignon omkring, drys med salt og peber.
Rør fløden med saften fra ½ citron, hvidløgspulver, hakket dild samt salt og peber og hæld den over fisken. Kom revet peberrod på. Dæk fadet med folie. Bag i ovnen ved 200 grader i 10 min. fjern folien og giv 10 min. mere,
Lav gulerødderne enten i en Actifry eller vend dem med olie, sesam og salt og fordel på en bageplade i et lag og sæt i ovnen til de er lidt sprøde. Ca. 40 min.
Server med lidt ekstra peberod og citronsaft ved bordet.
Find mig også på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar