Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Culottesteg:
1 culottesteg 1,3 kg
Grov salt og friskkværnet peber
1 fed hvidløg
1 spsk. oregano
2 spsk. olivenolie
Bagte blommer:
6 blommer, skåret i halve
1 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber
1 tsk. vaniljekorn (urtekram)
1 spsk. timian
1 spsk. flydende skov og gran honning
Tilbehør iøvrigt: Kartofler, bønner eller andet grønt og evt. sauce.
Culotte:
Snit fedtet på culottestegen og gnid den godt med olivenolie, hvidløg, salt og peber samt oregano. Brun den 15 min ved 220 grader, skru herefter ned til 175 grader og steg videre til en kernetemperatur på 62 grader. Ld stegen hvile i 15-20 min. under et rent klæde.
Blommer:
Halver blommerne og vend dem med olivenolie og krydderier kom lidt flydende honning over, bag i ovnen ved 200 grader i 25-30 min. De skal holde formen men være bløde.
Tilbered det øvrige tilbehør.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Was wäre das Leben ohne Gemüse - viel Gemüse!
SvarSletGod weekend til den lille familie ønsker Elsebeth
Tak Elsebeth og i lige måde til dig :-) Kærligst Sara
Slet