Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 6 pers:
1300 g. hakket oksekød (magert)
3 store løg
2 store fed hvidløg
4 gulerødder
1 stor dåse søde sprøde majs
1 dåse kidney bønner
650 ml. tomato sauce /passato på flaske ( koster 5 kr. i Netto for tiden)
2 spsk. Oregano
1 spsk. spidskommen
2 tsk. røget paprika
3 røde friske chilier (hakkede)
Salt og Peber
½ tsk. Cayennepber
evt. 1 tsk. Honning eller sukker
Tilbehør Ris, skyr ,chipotleolie samt jalapenos, bredbladet persille
Foto: Sara B. Hansen. |
Svits løg i lidt olivenolie, tilsæt kødet og brun det godt igennem, tilsæt krydderier samt hvidløg,gulerødder majs, bønner og chili og svits det med i 5 min. Hæld tomatpassatoen + lidt ekstra vand (ca 1 dl) som jeg skyllede resten af tomatsaucen ud af flasken med. Lad gerne chili con carnen småsimre i 2 timer.
Kog ris, rør skyr blank og server med jalapenos, chiliolie, skyr.....eller hvad du nu er til.
Find mig også på FACEBOOK:
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar