Foto: Sara B. Clausen. |
I børnenes tidligere klasser er jeg altid gået efter de mere spændende retter som mødre ( ja det er jo typisk dem - men teoretisk set kunne det vel også være fædre;-) fra andre lande tager med. Jeg elsker at smage og lave alverdens mad.
Ingredienser:
1000 g. svinekød
1½ bundt forårsløg
5 cm. revet ingefær
2 røde chilifrugter i tern
2 fed hvidløg, knust
5 spsk. sesamfrø
3 spsk. sød chilisauce
2 spsk. fish sauce
Salt og Peber
2 æg
1½ dl sesamfrø til at rulle dem i.
Olie til stegning.
Sød chilisauce
Rør farsen med de øvrige ingredienser og lad den trække på køl 30-60 min. Form små kødboller og tril dem i sesamfrø, steg dem i olie (fx. olivenolie) til de er gyldne og gennemstegt. Server fx. med nudelsalat og sød chilisauce.
Find mig også på: FACEBOOK
Uhmm det ser lækkert ud Sara :-)
SvarSletEn af mine favoritter er også fiske thai-deller med deres
agurkesalat, du skulle prøve dem hvis du en dag skal
på thai restaurant.
Kh Lykke
Mange tak Lykke, har lavet thaideller selv- men kunne nok være sjovt at prøve dem på en rigtig thairestaurant :-) Helst i Thailand!
SvarSletKh Sara