Foto: Sara B. Clausen. |
4 personer:
4 peberbøffer, grillet ca. 3-4 min på hver side.
Bønnefritter;
750 g. frosne haricot verts/ bønner
1-2 spsk. olivenolie
1½ tsk. hvidløgspulver
1 tsk. salt
I Actifry: Kom de frosne bønner i din Actifry sammen med hvidløgspulver, salt og olie og giv dem 40-45 min. De skrumper en del og bliver lidt lette, krøllede og sprøde.
I ovn: vend bønner med hvidløgspulver, salt og olivenolie og fordel på en bageplade med papir, bag dem i ovenen ved 200 grader til de er sprøde, vend dem lidt ind i mellem. De skal have ca. 45 min.
Bagte Gulerødder:
1 kilo skrællede gulerødder skåret i stave
2 spsk. olivenolie
4 spsk. sesam
Salt
Græsk yoghurt:
1½ dl græsk yoghurt
1 tsk. hvidløgsulver
1 spsk. græsk krydderi
Bland gulerodsstængerne med olie, salt og sesamfrø, fordel i et lag på en bageplade og giv dem ca. 30 min ved 200 grader. Disse kan selvfølgelig også laves i Actifry hvis man ikke laver bønnefritter samtidig :-)
Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
Find mig også på FACEBOOK
Ingen kommentarer:
Send en kommentar