Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
3 lagkagebunde (hjemmelavet eller købt af god kvalitet)
1 pose Dr.Oetker
2½ dl. minimælk
1 banan i skiver
1 bakke friske blåbær
1/4 fløde, pisket til skum med lidt vanilje
1 glas lemoncurd
1 dl. hakkede hasselnødder
Foto: Sara B. Clausen. |
Pisk mælk og pulver til chokolademousse.Læg lakagebundene sammen ved at smøre 1. bund med lemoncurd, så chokolademousse og dernæst bananskiver og blåbær, næste bund på samme vis. Slut af med at komme den øverste lagkagebund på og sprøjt eller smør chokolademousse over. Pisk fløden stiv evt. med lidt vaniljekorn tilsat. Smør det på siderne. Dekorer siderne med hakkede hasselnødder Det kræver lidt øvelse at få det jævnt over men gøres lettest med en paletkniv eller lignende. Pynt med lidt friske blåbær og hvad du ellers har lyst til.
Lad gerne trække nogle timer i køleskabet, hvor den opbevares ind til servering.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Clausen. |
Hvor meget er der i dine glas med lemoncurd?:)
SvarSletHej jan, Tak for dit spørgsmål :-) Der er 340 g. men det er ikke sikkert at du vil bruge det hele. Men det smager jo også skønt på en nybagt bolle . Kh Sara
SvarSlet