Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
Slaw:
1 lille spidskål, fintsnittet
3-4 gulerødder, groft revet
3 stængler bladselleri, fine skiver
10 abrikoser, hakket
1 håndfuld friskhakket bredbladet persille
Dressing:
1½ dl. cremefraiche 5%
1 spsk. hvidvinseddike el. citronsaft
2 tsk. sukker
Salt og peber
1½ tsk. knust spidskommen
Laks:
2 laksesteaks
2 spsk. olivenolie
Tørret estragon
Salt og friskkværnet peber
½ citron, saften
Foto: Sara B. Clausen. |
Klargør alle grøntsager og hak abrikoserne og kom det i en skål. Rør dressingen sammen og vend den med grøntsagerne. Drys med hakket persille.
vend laksen i olie, estragon salt og peber og grill den ca. 3 min på hver side tjek at den er fast og flager let, den skal ikke steges tør. Laver du den på en grillpande kan du lade den hvile lidt på den varme pande hvis den lige har knap nok. Klem citronsaft over og server med spidskålslaw.
Find mig også på FACEBOOK:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar