Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 2 Pers.
Bøffer:
400 g. magert oksekød
1 finthakket skalotteløg
4 tsk. grøn pesto
Salt og Peber
2 løg. skiver
1 tsk. honning
Agurkesalat:
1 Agurk, tynde skiver
1 dl. vand
1 dl lagereddike
1 dl. sukker
Salt og peber
½ tsk. chiliflager
Rysteribs:
4 klaser ribs
4 tsk. sukker
2 tsk. citronsaft
Serveres med nye kartofler.
Foto: Sara B. Clausen. |
Skyl og rib ribsene og kom dem i et glas sammen med citronsaft og sukker og ryst dem med jævne mellemrum. De må meget gerne trække i flere timer.
Foto: Sara B. Clausen. |
Skær agurken i meget tynde skiver. Kog vand, sukker, eddike samt krydderier op, hæld over agurkeskiverne og lad den gerne trække nogle timer og mindst en halv time.
Foto: Sara B. Clausen. |
Bland oksekødet med pesto, finthakket skalotteløg samt salt og peber. Form to bøffer og steg dem ca. 5 min på hver side i en smule fedststof ved middel varme. Når du har vendt dem første gang kommes løgskiver med på panden. Når bøfferne er færdigstegt, kommes lidt honning ned til løgene og de steges ca. 1 min mere. Placeres ovenpå bøfferne.
Foto: Sara B. Clausen. |
Server med nye kartofler.
Find mig også på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar