Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser:
1000 g oksefars
2 æg
Salt og peber
2 spsk. hakket frisk karryurt
2 spsk. hakket persille
2 spsk. græsk krydderi blanding (Santa Maria)
1 stort revet løg
150 g. revet gulerod
150 g. revet squash
Kokosolie til stegning.
Tilbehør: Nye danske kartofler, Små fine forårsløg (Savannah Coop), gulerødder og persille :-)
Foto: Sara B. Clausen. |
Bland alle ingredienser til farsen og lad den gerne stå på køl en 30-60 min. Klargør imens grøntsager m.m.
Form frikadeller i den størrelse du kan lide og steg dem i ca. 2 spsk. kokosolie på en god pande, til de er gyldne og lækre. Server med de nye kartofler,let kogte forårsløg og gulerødder og drysset med masser af persille.
Find mig også på FACEBOOK
Ingen kommentarer:
Send en kommentar