Foto: Sara B. Clausen |
Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser 4 personer:
4 kyllingbrystfileter
1 knold fennikel, tynde skiver
2 løg, tynde både
6 tomater, kvarte
400 g. champignon, halveret
1 dl. madlavningsfløde 7%
1 dåse fl. tomater
1 hønsekøds bouillonterning (opløst i en smule kogende vand)
1 tsk. hvidløgspulver
1 spsk Sata Maria "urtegården"
4 spsk. persille
olivenolie
Salt og peber
Foto: Sara B. Clausen |
Rens kyllingfileterne og kom dem i en skål sammen med 3 spsk. olivenolie, salt, peber , hvidløgspulver og Santa Maria Urtegården krydderi eller din egen blanding af urter. Vend dem godt rundt og lad marinere i ca. 30 min. Snit grøntsager og rens og skær champignon, kom i et ildfast fad smurt med olivenolie drys persille over og krydder med lidt salt og peber. Brun kyllingfileterne, på en pande, ved god varme nogle min. på hver side til gyldne og placer dem ovenpå grøntsagerne. Hæld en blanding af fl. tomater bouillon og fløde over og sæt fadet i en 200 grader varm oven i ca. 25 min.
Kog imens pasta eller ris som du vil servere til.
Find mig også på Facebook: https: //www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar