Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
4 små tærter:
Fyld:
4 æbler:
1 spsk. rørsukker
2 spk. brun farin
3 æbler i tynde både
½ dl. vand
Kornene fra en stang vanilje
Mørdej:
300 g, hvedemel
150 g. smør, blød
100 g. flormelis
1 æg
Pynt:
1 æble i tynde både
lidt kanelsukker
Foto: Sara B. Clausen. |
Ælt alle ingredienserne hurtigt sammen. Stil mørdejen koldt i ½ time inden udrulning.
Kom æblebåde i en gryde sammen med vand, vanilje og sukker/brun farin. Lad simre til de er møre. Blend æblerne med den væde der er i gryden. Bare kortvarigt, den må godt stadig være lidt grov.Lad køle lidt.
Smør 4 små tærteforme og beklæd med udrullet mørdej. Kom æblefyld i hver tærte og skær det sidste æble i tynde både og læg dem ovenpå. Drys med lidt kanelsukker. Bag ca. 15 min. ved 200 grader til gyldne og sprøde.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar