Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser ca. 16 stk.
50 g. gær
5 dl vand
2 dl kærnemælk
4 spsk. flydende becel let
2 tsk salt
2 tsk honning
400 g. fuldkornsspeltmel
200 g. hvedeklid
300 g. sigtet speltmel
Sesamfrø til drys
1 sammenpisket æg
Rør gæren ud i den lunkne vand, tilsæt kærnemælk, becel, honning, salt og rør de forskellige meltyper i lidt af gangen. Ælt dejen godt sammen og lad dem efterhæve en time. Form boller og mas dem lidt flade, placer på bageplade med papir og lad dem efterhæve i 40 min. pensles med sammenpisket æg og drysses med sesam. Bag i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. Lad køle på rist.
Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345?ref=hl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar