Foto: Sara B. Clausen. |
Det kan serveres med forskelligt tilbehør- i dag fik vi bare en nem gang frisk fuldkornspasta, pesto og salat til. Forresten smager den også virkelig godt koldt, hvis der skulle blive en rest.
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers.:
4 flotte stykker laks
3 dl. god tomatsauce (fx. fra urtekram) dem på flaske plejer at være gode.
ca. 2 spsk. karry
lidt Salt og peber
lidt hvidløgspulver
Chiliflager
1 appelsin (med skal hvis økologisk) skåret i tynde skiver
Tilbehør: Frisk fuldkornspasta, 2-3 spsk god pesto og blandet salat.
Foto: Sara B. Clausen. |
Placer laksen i et fad med bagepapir, hæld tomatsauce, karry og andre krydderier over og kom appelsinskiver på. Søt i en 200 grader varm ovn i ca. 8-9 min. Mærk efter at laksen er blever akkurat fast og flager let. Den må endelig ikke få for meget.
Server med friskkogt pasta vendt med pesto og lav en god salat dertil.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar