Foto: Sara B. Clausen. |
Du skal til en alm. springform på ca 27 cm.i diameter bruge:
225 g. sukker
100 g. margarine/smør
3/4 tsk. fint salt
125 g. mel
2 tsk. bagepulver.
1 tsk. vaniljekorn
120 g. hakkede hasselnødder
75 g. chokoladedråber
50 g. Kakao (usødet)
3 æg
2 dl. Kogende vand
Flormelis til at drysse over inden servering.
Pisk æg og sukker tykt og skummende. Smelt margarinen. Bland alle de tørre ingredienser og sigt dem ned i melet. vend det hele sammen med lette bevægelser med en dejskraber, rør smeltet margarine i og til sidst tilsættes det kogende vand. Dejen er nu meget tynd (don´t worry) hæld den i en smurt springform eller beklæd den med bagepapir og vær forvisset om at den er helt perfekt når den kommer ud :-). Bag kagen ca. 40 min ved 190 grader. Inden servering drysses et fint lag flormelis over med en lille sigte.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Kagen er skøn og på fotoet kommer den helt til sin ret!
SvarSlet