Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
12 kyllinglår
2 rødløg
2 fed hvidløg, tynde skiver
1 spsk. kyllingkrydderi (findes fra forskellige fabrikanter)
Salt og Peber
1 spsk. honning
2 tsk. estragon
½ tsk. vaniljekorn (Urtektram)
300 g. små cherrytomater, halveret
500 ml. tomatpassto
250 ml. madlavningsfløde 4%
1 spsk. flydende kyllingfond
Rapsolie
Tilbehør: 600 g. store couscous ( jeg køber dem i Rema 1000) - koges efter anvisning på pakken.
Foto: Sara B. Clausen. |
Start med at duppe kyllinglår tørre og fjern evt. hud og fjer, som ikke altid er taget væk af fabrikanten. Kom dem i en skål og vend dem med lidt rapsolie, salt og peber samt kyllingkrydderi.
Brun dem derefter lidt af gangen på en pande i rapsolie og placer dem i et ildfast fad. Steg løg og hvidløg på panden og kom dem over kyllinglårene.
Vend de små halverede tomater på panden sammen med honning og vanilje i nogle min. og kom over kyllingen. Hæld herefter tomatpassato, hønsefond, estragon på panden fra før og rør rundt- tilsæt "fløden" og bland det. Smag til med salt og peber, kog det lidt igennem og hæld over kyllingen. Sæt det ildfaste fad, nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 40 min.
Kog imens couscous efter anvisningen. Server sammen og hæld sauce over couscous.
Lav gerne en god grøn salat dertil.
Find mig også på Facebook lige her: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
og husk at du kan vinde et fint cookiesæt i min "Giwe away": https://www.facebook.com/media/set/?set=a.366553926813912.1073742026.194466280689345&type=1
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar