Foto: Sara B. Clausen. |
Så her får du også en sund og lidt julet salat- som gør sig godt som tilbehør til alt fra and og medister til fisk eller bare som den er til frokost!
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
ca. 15 flotte rosenkål, de fine ydreblade pilles hele af og resten skæres i fine skiver.
2 appelsiner, fileteret og i tern
1-2 æbler tern ( vend med lidt af appelsinsaften)
1 håndfuld tørrede tranebær
1 håndfuld mandler, hakkede
Dressing:
2 spsk. appelsinsaft
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sukker
1½ dl. youghurt/Kvark 0,9 %
Salt og peber
Lidt chiliflager
Bland salaten af alle de nævnte ingredienser. det ser fint ud at lade nogle af de flotte yderste rosenkålsblade forblive hele ( de aller yderste skal som regel kasseres) - men lidt inde blive de for svære at skille af og skæres derfor i tynde skiver.
vend æbletern med appelsinsaft så holde de sig pæne i salaten også til dagen efter hvis der er rester. Rør dressingen sammen og juster den evt. med mere sukker, citron m.m.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar