Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 personer:
500 g. hakket oksekød
7 store savoykålblade, midterstolpen fjernet og fintsnittet.
2 løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 pastinakker, tern
2 gulerødder, tern
2 røde friske chilifrugter med kerner, hakket
3 spsk. sesamfrø
1 spsk. soja
1 spsk ketjap manis
Salt og peber
1 tsk. spidskommen
Dressing:
Creme fraiche 5% (eller græsk youghurt)
1 tsk. spidskommen. 2 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 spsk. citronsaft
½ tsk. sukker
Chiliflager og hvidløgspulver
Tilbehør: Pitabrød og evt. ekstra salat
Foto: Sara B. Clausen. |
Rør dressingen sammen og drys med lidt chiliflager og hvidløgspulver. Lun pitabrød og server det krydrede oksekød sammen med pitabrød og dressing og evt. ekstra salatblade.
Find mig også på Facebook lige her og husk at deltage i min "Giwe away" som du også finder der på siden: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.366553926813912.1073742026.194466280689345&type=1
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar