Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser ca. 15 stk. (pande med diameter på 26 cm.)
4 æg
400 g. mel
7-8 dl. mælk
2 spsk. sukker
Korn fra en vaniljestang
Skal fra en ½ øko. citron
½ tsk. kardemomme
Bland æg, mel, sukker og halvdelen af mælken i en skål og pisk grundigt til konsistensen er jævn. Tilsæt citronskal, vanilje og kardemomme samt resten af mælken og pisk atter godt sammen. Lad dejen hvile i ca. ½-1 time på køl.
Varm en god pandekagepande op og kom lidt smør på, hæld en passende mængde pandekagedej på og vend så den fordeler sig og steg så til kanterne begynder at gyldne før den vendes og steges på næste side. Fortsæt på denne vis og kom ind i mellem lidt smør på panden.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar