Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Gulerodsmuffins (jeg fik 28 stk.)
Ingredienser:
500 g. hvedemel
400 g. brun farin
½ tsk. havsalt
½ tsk. bagepulver
1 tsk natron
3 tsk.kanel
2 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. tørrede vaniljekorn (Urtekram)
200 g. grofthakkede hasselnøder el andre nødder.
2½ dl. solsikkeolie
5 dl. minimælk
3 æg
600 g. groftrevne gulerødder
Evt. lidt flormelis til at sigte over ved servering.
Foto: Sara B. Clausen. |
Bland mel, farin,salt, bagepulver, natron, kardemomme, kanel, vaniljesukker og nødder og rør det godt sammen. Vend olie, mælk og æg samt de revne gulerødder i og rør det hele til en lind dej.Fyld massen i muffinforme( søt dem gerne i en muffinform så de holder formen bedst) og bag ved 180 grader (varmluft) i ca. 15-18 min.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar