Foto: Sara B. Clausen. |
Myslistykker ca. 22 stk.
5 dl. lunken vand
1½ dl.græsk yoghurt 2 % ( yoghurt naturel e.l.)
50 g. gær
2 tsk salt
1 spsk. maltsirup
1 spsk.fiberhusk
150 g. mysli
200 g. grahamsmel
3 spsk. solsikkeolie
400-450 g. hvedemel
Rør gæren ud i lidt af det lunkne vand og tilsæt herefter resten af vandet samt yoghurt og mysli rør lidt sammen og kom salt, olie og maltsirup i. Herefter æltes grahamsmel, Fiberhusk, og hvedemel i dejen og den æltes længe- gerne på køkkenmaskine til dejen danner lange glutenstrenge. Evt. vendes dejen ud på et melet bord og æltes det sidste sammen der.
Lad efterhæve tildækket i mindst 1 time gerne 1½ time. drys bordet med mel og rul dejen ud til ca. 3½-4 cm tykkelse. Skær firkantede stykker og placer dem på plader med bagepapir. Lad efterhæve i 45 min. Pensles med mælk og drysses med lidt havregryn.
Bages ved 200 grader i ca. 15 min eller til gyldne og gennembagte. Lad køle på rist.
Find mig også på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345?ref=hl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar