Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 4 pers:
1 kylling
4 fed hvidløg
En øko. citron
et bundt persille
salt og friskkværenet peber.
Nudelsalat:
250 g. fuldkornsnudler, kogt og skyllet med koldt vand
1 rødløg, finthakket
1 rød chili u. kerner, finthakket
1 bundt persille eller 1 bundt koriander
1 agurk, skåret i kvarte og bagefter i skiver
250 g. champignon i skiver
1 hoved iceberg salat i strimler
2 store tomater, i store tern
75 g. cashewnødder, til at drysse over
Dressing:
1 spsk. soja
1 spsk. ketjap manis
Saft fra en lime
2 spsk. ingefær saft(rives og saften presses gennem sigte.
2½ spk jordnøddeolie
1½ spsk sød chili
1 spsk. citrongræs, tørret (Urtekram)
Salt og Peber
Foto: Sara B. Clausen. |
Kyllingen skylles og renses og duppes tør med køkkenrulle.Krydres både indeni og udenpå med salt og peber. Proppes med hvidløgsfed skåret i halve, citron i skiver og persille. Lukkes med kødnål og bindes sammen med bomuldssnor. Kommes i et smurt ildfast fad, sættes i en 200 grader varm ovn og steges i ca. 60 min. dryppes undervejs et par gange. Parteres inden servering.
Kog, skyl og afdryp nudler og bland med de øvrige ingredienser. Rør dressingen sammen og vend i salaten så den fordeles godt. drys cashewnødder over.
Find mig også på facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar