Sara B.Clausen. |
4 pers.
Ingredienser:
250 g. champignon i halve
300 g. kyllinginderfilet
1 løg skåret i både
Et fed hvidløg (solo), knust
6 soltørrede tomater skåret strimler
250 ml. cremefine 7%
1 dl vand
1 spk. flydende hønsefond
Salt og friskkværnet peber
1 spsk. tørret basilikum
4 tsk. rød pesto
Tilbehør: Frisk eller tørret tagliatelle eller fettucine kogt efter anvisning på pakken. Friskrevet parmesanost og evt. salat.
Rens champignon og skær i halve. Skære løget i tynde både. Skær kylling i mindre tern. Steg champignon i lidt olivenolie, når de begynder at tage farve og evt. vand er fordampet, tilsættes løg og svitses med nogle min. inden også kyllingen og den soltørrede tomat kommes ved. Steg i 4 min. tilsæt cremefine, vand, rød pesto,hvidløg, bouillon og krydderier. Lad saucen simre ca. 10 min. så den tykner lidt. Kog pastaen efter anvisning og server med saucen ovenpå - eller bland det sammen alt efter hvad du foretrækker.
Find mig også på FACEBOOK :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar