Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser 14 boller:
25 g. Fiberhusk
30 g. gær
6 dl vand
200 g. cheasy creme fraiche 5% el. A38
1½ tsk salt
½ spsk sirup
500-600 g. hvedemel
Pensling: Mælk
Start med at piske fiberhusk og vand godt sammen til det kvælder op og nærmest ligner det lim man husker fra børnehavens papmache projekter ;-) - lad dig ikke skræmme af det.
Rør gæren ud i creme fraiche el. A38. Bland med fiberhuskblandingen. Tilsæt salt og sirup og rør hvedemel i dejen lidt af gangen til konsistensen er tilpas- til at arbejde med men heller ikke fuldstændig melmættet.
Lad hæve under fugtigt klæde i en 1½ time. Formes til boller som efterhæver yderligere en time. pensles med mælk og bages ca. 15 min ved 200 grader. lad køle på rist.
Foto: Sara B. Clausen. |
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar