Foto: Sara B. Clausen. |
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingredienser ca. 20 stk:
30 g. gær
4 dl minimælk
1½ tsk. salt
100 g. fiberkost
3 spsk. solsikkeolie
450 g. hvedemel
Æg til pensling og Birkes til drys.
Foto: Sara B. Clausen. |
Rule dejen ud på bordet ca 2½ cm i tykkelse og skær ca. 10 cm tykke strimler, som så deles igen med en dejspartel eller kniv i trekantede stykker. Læg på plader med bagepapir og lad efterhæve ca. 40 min. Varm imens ovnen op til 200 grader .Nå brødene er efterhævet, pensles de og drysses med birkes. Bages ca. 15 min til de er gyldne og gennembagte. Lad køle på rist.
Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345
Ingen kommentarer:
Send en kommentar