Foto: Sara B. Clausen. |
God som en del af et tapas udvalg, på buffet og som tilbehør til kød. Du kan vælge at stege i oven eller at grille de fine små pakker. Gulerod med bacon var efter sigende også godt- det var en særlig version til yngstesønnen som ikke kan lide asparges ;-)
Foto: Sara B. Clausen. |
1 bundt asparges
1½-2 pakker bacon
Salt og peber
Foto: Sara B. Clausen. |
Vask og knæk aspargeserne, der hvor de naturligt knækker når de bøjes- arranger dem i bundter med 2-4 alt efter størrelse/tykkelse.
En skive bacon vikles, stramt, om hvert bundt. Drysses med lidt friskkværnet peber og et lille drys salt (bacon er i forvejen salt). Steges 15-20 min i ovnen til let gyldne- eller tilberedes på grillen.
Find mig også lige her på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Saras-
Madunivers/194466280689345
Foto: Sara B. Clausen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar