Foto: Sara B. Clausen. |
4 personer.
Salat:
2 hoveder hjertesalat, skyllet godt og plukket i mindre stykker
1 knold fennikel, fjern grove blade, halver og skær helt tyndt, brug dildlignende top til pynt.
3 appelsiner, skåret i skiver (fjern evt. kerner)
1 lille rødløg, tynde skiver
1 æske Taverna marineret feta
1 håndfuld oliven- gerne sorte kalamata eller en blanding af sorte/grønne.
Dressing af
2 spsk. appelsinsaft
4 spsk. olivenolie
1 lille fed presset hvidløg
Salt og peber
Anret salaten på et fad. Rens og skær fennikel i meget fine skiver- vend sammen med salaten. Kom appelsinskiver og løgringe ovenpå, pynt med fennekeltoppens fine grønne blade som ligner dild. Kom marineret feta ovenpå.
Rør dressingen sammen og hæld over umiddelbar før servering. Der må genrne være godt med friskkværnet peber.
Foto: Sara B. Clausen. |
Dejlig salat, som går fint hele året, selv til juleanden!
SvarSletElsebeth