Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser ca. 60 stk.
Dej:
150 g. hvedemel
100 g. smør
50 g. flormelis
75 g. smuttede og finthakkede mandler
2 spsk. kakao
1 æggeblomme (gem hviden).
Fyld:
200 g. marcipan
1 æggehvide
Desuden:
150 g. smeltet mørk chokolade til at dyppe i.
Hak mandlerne meget fint brug gerne en minihakker. Smuldr smøren i melet og tilsæt de øvrige ingredienser. Saml hurtigt dejen til den er glat. Del i to stykker.
Rul hver stykke ud til en firkat på ca. 14 x 32. Lig dejen mellem to fryseposer som du har klippet op.
Ælt marcipanen med æggehviden og del den i to stykker. rul den ud, mellem to stykker plastik) så den passer med chokoladedejen. Brug plastikposen til at overføre dejen til den anden. rul dejen sammen til en roulade og sæt et par timer på køl. Skær i ca. ½ cm tykke skiver og læg dem på bagepapir, tryk dem evt. lidt mere flade.
Bagetid: 6-8 min. i en forvarmet ovn på 180 grader. Lad kagerne køle helt af. Dyp dem i smeltet chokolade(kan udelades).
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar