Foto: Sara B. Clausen |
Foto: Sara B. Clausen |
Ingredienser 4 pers.:
350 g. Flæskesteg skåret i tern.
3 spsk. teriyakisauce
1 spsk. ketjap manis (sød soya)
2 cm. revet Ingefær
1 fed hvidløg, presset
salt og peber
2 små løg, hakket
1 stor gulerod, små tern
1 stor rød snackpeber i tern
½ spidskål, fine strimler
450 g. kogte (kolde) ris
1 tsk. 5-krydderi
Lidt chiliflager
Salt og peber
Sesamolie til stegning
4 æg- til spejlæg
Hakket persille til drys
Skær flæskestegen i tern. Rør en marinade af Teriyaki, ketjap manis, ingefær, hvidløg samt lidt salt og peber. Vend kødet heri. Lad det trække lidt i marinaden mens du renser og skærer Løg, peberfrugt, gulerod og spidskål.
Svits løget i lidt sesamolie ved god varme, efter nogle min. kommes spidskålen ved og svitses med i yderligere et par min. Herefter tilsættes kødet med den medfølgende marinade samt 5-krydderi, svitses kort. efterfølgende tilsættes Ris, gulerod samt peberfrugt og krydderier. Det hele svitses i ca. 5 min.
Drys med persille og server med spejlæg og evt. lidt soja on the side.
Foto: Sara B. Clausen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar