Foto: Sara |
Brødene er altså rigtig gode og man har nærmest ikke lyst til at købe de almindelige længere, når man først en gang har prøvet at bage dem selv. Det gør det til et helt hæderligt måltid og også sundere, bilder jeg mig da ind :-)
Foto: sara |
De efterhævede fuldkornspølsebrød før pensling og bagning. Foto: Sara |
Efter en tur i ovnen. Foto: Sara |
Bløde, Skønne og luftige bliver de:-) Foto: Sara |
Fuldkorns Mega hotdogs ca. 20 stk:
( så er der også lidt til fryseren)
75 g. gær
6 dl. lunken vand
1 dl olie
450 g. fuldkornshvedemel
700 g. Hvedemel
2 æg
3 spsk sukker
2 tsk. salt
1 sammenpisket æg til pensling
Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen omhyggeligt til den er glat og smidig. Lad efterhæve til dobbelt størrelse ca. 60 min. del dejen i to klumper og del hver af dem i 10 mindre klumper som hver trilles til aflange pølsebrød og placeres tæt i en bradepande med bagepapir. De skal bage sammen når du laver dem.
Lad efterhæve i 40 min. pensl med sammenpisket æg og sæt i en 225 gradet forvarmet ovn. Bag dem i ca. 14 min.
Tilbehør:
Jalapenospølser, ristet på pande.
Salsa på glas.
Forårsløg
Rød peber
Icebergsalat i fine strimler
Agurk i tynde skiver.
Jalapenos.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar