tirsdag den 17. august 2021

Helleflynder på Italiensk.

Foto: Sara B. Hansen.

En skøn og enkel ret, som kan laves med andre typer hvid fast fisk også. Det er en virkelig lækker ret. Her serveret med bådkartofler og en god salat med vinaigrette. Retten kan både servers til hverdag eller for gæster. 


Ingredienser (2 personer):

Helleflynder ca. 360 g. (Evt. fra Frost men optøet på køl)
Havsalt
12 Solmodne cherrytomater e. l. andre Små tomater
1 frisk mozzarella
Lidt revet parmesanost
2 fed hvidløg
1 bundt frisk basilikum 
Friskkværnet peber
Olivenolie

Foto: Sara B. Hansen.


Foto: Sara B. Hansen.


Kom lidt olivenolie i bunden af et ovnfast fad. Placer fisken og kværn lidt peber og drys havsalt over.  Fordel halverede cherrytomater og basilikumblade henover. Pres hvidløg over retten. 
Top med skiver af frisk mozzarella og lidt revet parmesan. Dryp lidt god olivenolie over.
Bag  i en 200 grader varm ovn i ca.20 min.

Server  f.eks med en god salat og bådkartofler.

Foto: Sara B. Hansen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar