Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser ca. 40 stk:
200 g. blødt smør
1 1/4 del flormelis
kornene fra en vaniljestang
4½ dl hvedemel
Pynt:
1 æggehvide
100 g. hakkede hasselnødder
Nougatmasse:
100 g. blød nougat
50 g. mørk chokolade
1 spsk. glukosesirup
Hak nødderne fint. Bland alle ingredienser til dejen sammen.
Dejen kommes ud på bordet og deles i 40 stykker. Tril til kugler, som pensles med eller dyppes i æggehvide og så nødder og derefter sættes på en plade med bagepapir.
Tryk en fordybning i hver kage, så den bliver mere flad og der dannes en fordybning i midten. Bag kagerne i ca. 15 min ved 175 grader.
Smelt ingredienser til til nougatmassen over vandbad. Lad blandingen køle lidt af og pisk den så med en håndmixer. Fyld blandingen på en sprøjtepose eller bare en plastikpose. Sprøjt en klat nougat i fordybningen på hver kage. Lad kagerne stå køligt.
Foto: Sara B. Hansen. |
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar