Frosne blåbær er helt fine at bruge. Server den lun og lækker. Smuldredejen kan evt. forberedes og opbevares i køleskabet. Så er det nemt lige at smide det hele sammen og sætte i ovnen.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 4 personer:
400 g. frosne blåbær
2 dl hvedemel
1 dl havregryn
1 tsk. vaniljekorn
1 tsk. kanel
1 dl rørsukker
80 g. koldt smør
Revet skal af en ½ øko. citron
Tilbehør: Vaniljeis.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ælt hvedemel, havregryn, vanilje , kanel og smør sammen til en smuldredej. Der må godt være lidt større "klumper" i dejen også.
Smør et ildfast fad og hæld de frosne bær i, drys med 2 spsk. rørsukker og vend lidt rundt.Kom smuldredejen over og sæt fadet i en forvarmet oven ved 200 grader i 25 . 30 min. Til gylden og bagt.
Server med vaniljeis.
Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar