mandag den 14. november 2016

Blueberry Crisp.

Blueberry crisp er egentlig bare en amerikansk smuldrekage med blåbær - den smager rigtig dejligt med vaniljeis til:-) Der er en smule revet citronskal med blåbærrene og lidt kanel og vanilje i smuldredejen og det smager så skønt sammen.
Frosne blåbær er helt fine at bruge. Server den lun og lækker. Smuldredejen kan evt. forberedes og opbevares i køleskabet. Så er det nemt lige at smide det  hele sammen og sætte i ovnen.

Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser 4 personer:

400 g. frosne blåbær
2 dl hvedemel
1 dl havregryn
1 tsk. vaniljekorn
1 tsk. kanel
1 dl rørsukker
80 g. koldt smør
Revet skal af en ½ øko. citron

Tilbehør: Vaniljeis.

Foto: Sara B. Hansen.

Ælt hvedemel, havregryn, vanilje , kanel og smør sammen til en smuldredej. Der må godt være lidt større "klumper" i dejen også.
Smør et ildfast fad og hæld de frosne bær i, drys med 2 spsk. rørsukker og vend lidt rundt.Kom smuldredejen over og sæt fadet i en forvarmet oven ved 200 grader i 25 . 30 min. Til gylden og bagt.


Server med vaniljeis.

Find også Saras Madunivers på FACEBOOK.


Foto: Sara B. Hansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar