søndag den 18. januar 2015

Muffins med blåbær og marcipan.

Foto: Sara B. Hansen.
Lækre Muffins, som er sødet med banan, dadler, jeg blev inspireret af en opskrift fra Odense marcipan - men endte alligevel med at lave min egen version og de smager bare skønt.


Foto: Sara B. Hansen.


Ingredienser 12 store muffins:

1 moden banan
12 dadler
3 æg
100 g. kokosmel
4 spsk. hvedemel
200 g marcipan
1 tsk. vaniljekorn
1 tsk. bagepulver
50 g. smeltet kokosolie
Saft fra en appelsin
200 g. friske blåbær

Pynt: 50 g. smeltet chokolade


Foto: Sara B. Hansen.
I en foodprocessor, blendes marcipan, banan og dadler til en ensartet masse, mens maskinen kører tilsættes æggene et af gangen. Kom massen i en skål. Vend mel, kokosmel, vaniljekorn og bagepulver godt sammen og kom det i æggemassen. Vend kokosolie og appelsinsaft i dejen og til sidst vendes de friske blåbær i dejen. Fyld i muffinforme placeret i en metalform.
Bag ca. 20 min med 200 grader(varmluft), mærk efter med en kødnål at de har fået nok.
Pynt med smeltet chokolade og dekorer med en lille ske i et tilfældigt mønster.

Find mig også på FACEBOOK.

Foto: Sara B. Hansen.


2 kommentarer:

  1. Hej Sara.
    Jeg er interesseret i at vide om du bager dem ved varmluft eller ved alm varme ?
    Vh Merethe

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Merethe
      Tak for dit spørgsmå, jeg har bagt dem ved varmluft og nu rettet det til i opskriften- tak for præciseringen:-) Kh Sara

      Slet