Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 12 store muffins:
1 moden banan
12 dadler
3 æg
100 g. kokosmel
4 spsk. hvedemel
200 g marcipan
1 tsk. vaniljekorn
1 tsk. bagepulver
50 g. smeltet kokosolie
Saft fra en appelsin
200 g. friske blåbær
Pynt: 50 g. smeltet chokolade
Foto: Sara B. Hansen. |
Bag ca. 20 min med 200 grader(varmluft), mærk efter med en kødnål at de har fået nok.
Pynt med smeltet chokolade og dekorer med en lille ske i et tilfældigt mønster.
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Hej Sara.
SvarSletJeg er interesseret i at vide om du bager dem ved varmluft eller ved alm varme ?
Vh Merethe
Kære Merethe
SletTak for dit spørgsmå, jeg har bagt dem ved varmluft og nu rettet det til i opskriften- tak for præciseringen:-) Kh Sara