Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen |
Ingredienser 2 pers:
2 stykker varmrøget laks
200 g. rejer, 1 spsk. citronsaft
2 smilende æg (kogt ca. 7 min)
6 letkogte asparges
1 tomat
3 spsk. skyr
2 tsk. grøn pesto
Rucolasalat, skyllet
1 citron
Evt. nogle kværn med chili explosion fra Santa Maria
Salt og Peber
Tilbehør: Brød
Kog æggene ca. 7 min. Knæk de grønne asparges og kog dem ca. 3 min i saltet vand, tage dem op med en hulske og smid dem i en skål med koldt vand. Vend rejerne med lidt citronsaft. Anret en rede af rucola på hver tallerken placer den varmrøget laks, rejer, æg samt halve tomat. Skær nogle tynde skiver citron og sno dem, placer på tallerkenen. Rør skyr og pesto sammen og kom evt. i små skåle og server til fisk og brød. Drys evt. med lidt chiliexplosion.
Foto: Sara B. Hansen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar