søndag den 18. januar 2015

Fiskeanretning med varmrøget laks, rejer, æg og asparges.

Foto: Sara B. Hansen.
Til lidt venindefrokosthygge i går med dejlige Carina, lavede jeg denne lille anretning og serverede med friskbagt koldhævet solsikkeflute og cremet pestodressing og "det var slet ikke så ringe endda" ;-)


Foto: Sara B. Hansen

Ingredienser 2 pers:

2 stykker varmrøget laks
200 g. rejer, 1 spsk. citronsaft
2 smilende æg (kogt ca. 7 min)
6 letkogte asparges
1 tomat
3 spsk. skyr
2 tsk. grøn pesto
Rucolasalat, skyllet
1 citron
Evt. nogle kværn med chili explosion  fra Santa Maria
Salt og Peber

Tilbehør: Brød

Kog æggene ca. 7 min. Knæk de grønne asparges og kog dem ca. 3 min i saltet vand, tage dem op med en hulske og smid dem i en skål med koldt vand. Vend rejerne med lidt citronsaft. Anret en rede af rucola på hver tallerken placer den varmrøget laks, rejer, æg samt halve tomat. Skær nogle tynde skiver citron og sno dem, placer på tallerkenen. Rør skyr og pesto sammen og kom evt. i små skåle og server til fisk og brød. Drys evt. med lidt chiliexplosion.



Foto: Sara B. Hansen
Find mig også på FACEBOOK.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar