søndag den 18. januar 2015

Grønkålstzatziki med æble.




Foto: Sara B. Hansen
  • Et lækkert tilbehør til fisk eller kød med masser af fibre, atioxidanter, vitaminer(B,C og K-vitamin) og mineraler(kalcium, jern, zink og jod)  som grønkål er rig på .

  • Grønkålstzatziki 4 personer:

  • 150 g frisk grønkål, ribbet og hakket ret fint
  • 3 røde æbler, revet groft
  • 1 spsk. citronsaft, evt. lidt revet skal
  • 2½ - 3 dl Skyr
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 12 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • ½ spsk. citronolivenolie
Pynt: evt. æble skåret i skiver og vendt med lidt citrussaft så de ikke bliver brune.

Rør skyr med citronsaft,hvidløg, salt og peber samt lidt olivenolie. Vend med grønkål og groftrevet æble. Lad trække på køl  15-30 min. inden servering.


Foto: Sara B. Hansen

Find mig også på Facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar