Foto: Sara B. Hansen. |
Foto: Sara B. Hansen. |
Ingredienser 6 stk:
Muffins;
14 medju dadler u. sten
50 g mandler
50 g hasselnødder
50 g. tørret morbær (Urtekram)
2 spsk kaopulver
1 spsk kokosolie, flydende/smeltet
½ tsk vaniljepulver
Chokoousse:
1 avocado, moden
1 banan, moden
3 spsk. skyr
1 tsk. babobabfrugtpulver ( kan udelades)
4 medjul dadler uden sten (kan udelades)
2½ kakaopulver
1 spsk honning
½ tsk vaniljepulver
1 tsk. kookosolie
Pynt: Friske blåbær, frysetørret hindbær, tørret morbær.
Foto: Sara B. Hansen. |
Kom alle ingredienser til muffins i en foodprosessor og kør dejen til den har en klæbrig men stadig lidt krummet i konsistens, når du presser det sammen i metalmuffinformen og den står koldt, stivner kokosolien og binder det fint sammen. Kom husholdningsfilm i muffinformen og pres ca. 3 store spsk . af massen godt sammen nede i formen med en spiseske. Når du har fyldt de 6 huller lukkes husholdningsfilmen lidt sammen om dem ig de stilles koldt nogle timer. Derefter kan de let løftes op og er faste.
Lav imens chokomoussen ved at blende alle ingredienser til en jævn og blank mousse. Kom det på en sprøjtepose og lad stå koldt 30 min. Sprøjt chokomousse ovenpå kagerne og dekorer dem. Så er de klar til kaffen eller som en lille lækker dessert måske?
Find mig også på FACEBOOK.
Foto: Sara B. Hansen. |
Sikke nogle smukke kager! Jeg får helt lyst til at lave dem med det samme.
SvarSletTak, de kan varmt anbefales :-) kh Sara
Slet