lørdag den 4. maj 2013

Club Sandwich med kartoffelbåde.

Foto: Sara B. Clausen.
Lidt sommerlig og lækker mad her til aften. Kyllingen blev lidt marineret og siden røg den på grillen- inden den i selskab med karrydressing, bacon, agurk, rødløg og icebergsalat og frisk basilikum udgjorde indholdet i en lækker sandwich serveret café style med kartoffelbåde.

Foto: Sara B. Clausen.


Ingredienser 4. personer:

Kylling:
3-4 kyllingbrystfilleter
3 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg, presset.
1 spsk. allround grill krydderi
1 spsk. ketchup
Salt og Peber

Tilbehør:
½ hoved fintsnittet Iceberg
12 skiver agurk
1 lille rødløg i ringe
En håndfuld friske basilikumblade
8 skiver sandwichbrød- gerne groft
8 skiver bacon stegt sprødt på panden.

Karrydressing:
2 dl. cremefraiche light 5 %
1 tsk. løgpulver
½ tsk. Hvidløgspulver
Salt og Peber

Desuden: Kartofler skåret i både og vendt med olie og krydderier og bagt sprøde i ovnen ved 200 grader.

Foto: Sara B. Clausen.

Kyllingen lægges i marinade nogle timer før tilberedning. Rør alle ingredienser sammen og vend kyllingen godt deri. læg i en beholder med låg i køleskab.

Skær kartofler i både og vend med olie, salt og de ønskede krydderier. Sæt i en 200 grader varm ovn.
Snit salaten og klargør grøntsager. Rør karrydressingen sammen. Steg bacon og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Grill eller steg kyllingen på en pande. Ca. 10 min. ialt. Lad hvile lidt med staniol over, inden den skæres i skiver.
Rist brødet let og smør karrydressing på begge stykker. Kom salat på bunden, kylling, rødløg, bacon og agurk samt lidt basilikumblade, klap sammen. Server med bådkartofler.

Find mig også på facebook, hvis du vil have lette opdateringer på mine opskrifter : https://www.facebook.com/pages/Saras-Madunivers/194466280689345




2 kommentarer:

  1. Mums elsker culbsandwich, simpelthen gudemad :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Enig det smager skøøønt :-)

      Slet